СВР Охрид денес ќе спроведе вежбовна активност за боево гаѓање на стрелиштето Бејбунар

Редовниот состав полициски службеници од полициската станица од општа надлежност при Секторот за внатрешни работи Охрид, денеска (22.06.2022 година) од

Read more

Утре ќе се спроведе вежбовна активност за боево гаѓање на стрелиштето Бејбунар

Полициски службеници од полициската станица за безбедност во патниот сообраќај при Секторот за внатрешни работи Охрид, утре (15.10.2020 година) од

Read more