Ќе се уредува крајбрежниот простор каде се вршеше отстранување на нелегални објекти

Екипи на општинските јавни претпријатија во координација со Општина Охрид од денес ќе започнат со активности за уредување на крајбрежниот

Read more

Започна отстранувањето на урбана опрема на крајбрежјето на потегот од Горица 3 до населбата Св.Стефан

Општина Охрид денес започна активности за отстранување на урбаната опрема и остатоците од објекти кои се лоцирани на крајбрежјето на

Read more

Волонтери/акцијаши на „Брег на младоста“ Охрид ќе учествуваат на Меѓународна волонтерска акција – Скопје

Волонтери/акцијаши на „Брегот на младоста“ Охрид ќе учествуваат на Меѓународната волонтерска акција- Скопје на нашите дланки 1963-2018, 55 години од

Read more

АК „Брег на младоста“ ќе биде дел од означувањето на туристичката сезона за поубав Охрид

Акцијашкиот клуб „Брег на маладоста“ не мирува. Членовите со својот ентузијазам, енергија и младост активно ќе се вклучат во организација

Read more