„Чист Охрид“ бара практично решение за дополнителни велосипедски патеки на улицата „7 Ноември“

Еколошката организација „Чист Охрид“ испрати соопштение до медиумите во кое стои: „Улицата „7 ноември“ од кружниот тек кај Центарот за

Read more

Пецаков: Изградба на велосипедска патека Охрид – Свети Стефан

„Со велосипедската патека Охрид – Свети Стефан се овозможува безбедно движење на велосипедистите од излезот на градот до туристичката населба

Read more