Викендов во Охрид ќе се одржат Охридскиот пливачки маратон, Фестивал на виното и финале од ракометниот Супер куп

Богат викенд исполнет со настани ни претстои во градот. Денес ова го најави градоначалникот на Општина Охрид, Кирил Пецаков. –

Read more

Во Охрид ќе се одржат традиционалните манифестации: „Денови на мед“, „Вино и сирење“ и „Охрид крафт експо“

Во организација на Општина Охрид, Сектор за туризам и ЛЕР, и оваа година ќе се одржат манифестациите „Денови на мед“,

Read more