Богослужба и водосвет во Рамне по повод празникот Светите бесребреници Козма и Дамјан

На ден 14.07.2023г.(Петок) по повод чествувањето на Светите бесребреници Козма и Дамјан во црквата „Св. Кузман и Дамјан“ во село

Read more