Колев: Реформа во администрацијата и промена на политичкиот систем

Денес во Охрид, претседателот на Граѓанско Демократската Унија – ГДУ, Петар Колев прес-конференција на која презентираше  приоритетите на партијата за оваа

повеќе...

Јорданоски: Време е да им се покаже на граѓаните дека навистина поинаку е подобро

Денес во локалниот клуб на Граѓанско Демократска Унија – Охрид се одржа работна средба на која присутни беа членовите на

повеќе...

ГДУ: Непријатно сме изненадени од пристапот на владата за отстранување на сите 25 плажи

Граѓанско демократската унија (ГДУ) – Охрид испрати соопштение до медиумите во кое стои: „Искрено сме непријатно изненадени од пристапот на

повеќе...

ГДУ: Двочасовното шоу на Караџовски покажа дека ситуацијата не е под контрола, туку дека целосно е излезена од контрола

Граѓанско демократската унија (ГДУ) испрати соопштение до медиумите во кое стои: „Двочасовното шоу на Караџовски покажа дека ситуацијата не е

повеќе...

ГДУ ја поздравува одлуката за продолжување на вонредната состојба

Граѓанско демократската унија (ГДУ) испрати соопштение до медиумите во кое стои: „Ја поздравуваме одлуката на претседателот Пендаровски за продолжувањето на

повеќе...

ГДУ: Преземете соодветни мерки за да се спречи овој раздор и безредие

Граѓанско демократската унија (ГДУ) Охрид испрати соопштение до медиумите во кое стои: „Изминативе денови е исполнета агендата на парапатчиња, платформи

повеќе...

ГДУ: Дали некој ќе преземе нешто? За Мауцкер предвидувавте безброј проекти, но на крајот добивме дива депонија

Граѓанско демократската унија (ГДУ) Охрид испрати соопштение до медиумите во кое стои: „Дали некој ќе понесе одговорност за несовесното однесување

повеќе...