Незаборавен дочек на Новата година на Градскиот плоштад во Охрид со Даниел Кајмакоски

Преполн плоштад, весели лица, богата програма и задоволни гости и домаќини. Вака синоќа Охрид ја дочека Новата 2018-та година со

Read more

Синоќа весело на Градскиот плоштад, вечерва дочек на Нова година со Даниел Кајмакоски

И покрај ниските температури, синоќа весело на Градскиот плоштад каде започнаа главните настани од проектот „Од 20-ти до 20-ти СИТЕ

Read more