Градоначалникот Пецаков изврши увид на новите инвестициски активности во ОЕМУЦ „Свети Наум Охридски“

Градоначалникот Кирил Пецаков денеска изврши увид на новите инвестициски активности во ОЕМУЦ „Свети Наум Охридски“.     Во моментот се врши поставување

Read more

Доделени ранци за учениците од прва година во дуалното образование во ОЕМУЦ „Св.Наум Охридски“

Денес во просториите на ОЕМУЦ „Св.Наум Охридски“, Делегација на германското стопанство и компаниите Костал, ЛТХ и ОДВ електрик, на учениците

Read more