Започна проектот за воспоставување на регистар на станбени згради и управители

Во рамките на меморандумот за соработка што неодамна го потпишаа општина Охрид и Здружението за хумано домување Хабитат-Македонија, денеска со

Read more

Ќе се постават фотоволтични панели на зградите на Општина Охрид и основните училишта во Пештани и Велгошти

Во рамките на ИПА компонентата на ЕУ за набавка на фотонапонски системи за јавни објекти, која ја имплементира Министерството за

Read more