13/06/2024
Охрид

Караница помеѓу двајца скопјани во влез од зграда во Охрид

На 22.05.2020 година околу 02 часот и 30 минути, на улицата „Никола Карев“ во Охрид, нарушен е јавниот ред и мир со карање, викање помеѓу А.Т.(21) и С.М.(17), двајцата од Скопје. Притоа, С.М. со удар со рака скршил стакло од влезна врата на зграда лоцирана на истата улица.

Двајцата се повикани во СВР Охрид по што ќе им бидат поднесени соодветни пријави.