СДСМ Дебрца: Спортското игралиште во Требеништа е неквалитетно изградено

СДСМ Дебрца реагира во врска со игралиштето во Требеништа. Во продолжение следува интегралниот допис: „За жал уште еднаш сме приморани

Read more