На Долни Сарај започна фестивалот на словенечката музика и игра

Традиционалниот музичко-сценски фестивал „Словенија во Охрид“, синоќа беше отворен на летната сцена на Долни Сарај. Дувачки и тамбурашки оркестри, хорови

Read more

НБРМ објави Конкурс за изработка на едукативна игра (веб/мобилна апликација)

Народната банка на Република Македонија ја известува јавноста дека со цел поттикнување поголем интерес за знаења од областа на економијата

Read more