Донев: Заедно застанувамe гордо пред вас со цел реализација на сите наши идеи и проекти за Охрид

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид денес одржа прес-конференција на која говореше претседателот на Општинскиот комитет и носител на листата на членови на

Read more

Пецаков: Во Охрид победи разумот, победи народот

Кандидатот за градоначалник на Општина Охрид од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „Обнова на Македонија“, д-р Кирил Пецаков, денес одржа прес-конференција на

Read more

Пецаков: Поддржете нè и заедно да создаваме нова и светла иднина за Охрид!

Кандидатот за градоначалник на Општина Охрид од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „Обнова на Македонија“, д-р Кирил Пецаков, денес одржа прес-конференција на

Read more

Анеска: Потребно е економско јакнење на руралната жена

По повод Денот на руралната жена, ОО СДСМ Дебрца денес одржа прес-конференција на која се обрати кандидатката за советничка Елена

Read more

Донев: Поддржете нè, само заедно со вас ќе се избориме за нашиот град!

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид денес одржа прес-конференција на која говореше носителот на листата за членови на Советот на општина Охрид, Сашо

Read more

Георгиески: Во недела вие одлучувате, дали одиме напред или се враќаме назад

СДСМ Охрид и коалицијата „Најдоброто за мојата општина“ денес одржа прес-конференција на која се обрати кандидатот за градоначалник, д-р Константин

Read more

Георгиески: Од спротивната страна имавме можност да слушнеме само паушални ветувања, копирани идеи и проекти кои веќе се во фаза на реализација

СДСМ Охрид и коалицијата „Најдоброто за мојата општина“ денес одржа прес-конференција на која се обрати кандидатот за градоначалник, д-р Константин

Read more

Тодева-Стојановска: Проекти за сите во Охрид – функционално, ефикасно и модерно место за живеење во секој еден негов дел

„Нашата визија е Охрид да стане функционално, ефикасно и модерно место за живеење во секој еден негов дел.“ – истакна

Read more

Георгиески: Преземаме мерки за уредување на плажите согласно идејното решение кое ќе биде избрано

СДСМ Охрид и коалицијата „Најдоброто за мојата општина“ денес одржа прес-конференција на која се обрати кандидатот за градоначалник, д-р Константин

Read more

Јованоски: Да избереме совет кој ќе ги става интересите на градот над сите други интереси

СДСМ и коалицијата „Најдоброто за мојата општина“ денес одржа прес-конференција на која се обрати носителот на советничката листа, Науме Јованоски

Read more