Конкурс за пријавување на кандидати за бесплатни курсеви за готвачи, заварувачи, сметководители и германски јазик

Врз основа на член 50 став 1 точка 16 од Законот за локална самоуправа („Сл. весник на Р.М.“ бр. 5/02)

Read more

Започнуваат бесплатните курсеви за монтери на електрични инсталации, заварувачи и полски јазик

Согласно годишната програма на секторот за ТЛЕР за 2018 година во која е предвидено да се реализираат стручни обуки за

Read more

Црвен крст Охрид започнува нов циклус на подготовка на кандидати за полагање на TOEFL

Поради големиот интерес Црвен крст Охрид започнува нов, пролетен циклус на подготовка на кандидати за полагање на TOEFL (Test of

Read more