Граѓаните кои чуваат куче надвор од својот дом прецизно да го наведат времето и местото за дохрана во нивните барања

СВР Охрид ги информира граѓаните кои доставуваат барање за дозвола за движење за време на полициски час посебно за време

Read more

Божиновски: Кога ќе се реши проблемот со кучињата скитници во Охрид?

Денес во ВМРО-ДПМНЕ Охрид се одржа прес-конференција на која говореше портпаролот на Општинскиот комитет, Перчо Божиновски. „Охрид стана небезбедно место

Read more