Зголемено користење на новите дигитални решенија и променети кориснички навики при плаќање

Дигиталната трансформација, како неопходност на секој пазар, особено поттикната од променетите услови на живеење коишто ги создаде пандемијата на ковид-19,

Read more

Охрид ќе биде домаќин на 11-та Конференција за плаќањата и пазарната инфраструктура

Народната банка на Република Македонија, во соработка со Централната банка на Холандија, веќе единаесетта година по ред, традиционално е домаќин

Read more

ВМРО-НП ја поздравува одлуката за признавање на нашата света апостолска православна црква

ВМРО Народна партија Охрид испрати соопштение до медиумите во кое стои: „ВМРО – Народна партија од Охрид ја поздравува одлуката

Read more