Дваесет и осум организации почнаа кампања за бојкот на референдумот

Дваесет и осум организации – политички партии, невладини организации, граѓански иницијативи од земјата и дијаспората, денес потпишаа Меморандум за стратешка

Read more

Одржана обука за граѓански организации – грантисти

Организацијата на потрошувачите на Македонија, во соработка со своите партнери Здружението на бизниси и консултанти – Креација од Скопје, и Асоцијацијата за развојни

Read more