Се реализираат низа градежни проекти низ општина Дебрца

Изминативе неколку недели па се до крајот на 2019 година, се реализираат неколку клучни градежни проекти во Дебрца. „Официјално започнавме

Read more

Верниците масовно се упатуваат кон манастирот Света Недела во Оровник

По повод празникот посветен на Светата Великомаченичка Недела, многубројни верници од целата држава, како и наши иселеници од вечерва масовно

Read more

Одлуки за стратегиска оцена за Урбанистички план за селата Горенци, Требеништа и Оровник

Одлуката за спроведување на стратегиска оцена за Урбанистички план за село Горенци, општина Дебрца Одлуката за спроведување на стратегиска оцена

Read more