Прослава со познатите фолк пејачи Елена Јовческа и Спасен Силјаноски за празникот Св.Недела во Долно Коњско

По повод празникот посветен на Светата Великомаченичка Недела, на 19ти јули (четврток), во црквата Св.Недела, Долно Коњско, Охрид Црковниот одбор

Read more