Повик до новинари и медиумски работници за вакцинација против Ковид-19

Здружението на новинари на Македонија (ЗНМ) и Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници (ССНМ) во координација со Министерството за

Read more

Јавен повик за субвенционирање на граѓаните за набавка на модерен систем за затоплување – инвертер клима уред за 2021 година

Согласно Програмата за заштита на животната средина и природата за 2021год. за субвенционирање на граѓаните за набавка на модерен систем

Read more

Јавен повик за прибирање на барање и интерес за финансиска поддршка и кофинансирање од Општина Охрид за 2021 година во областа на спортот

Јавниот повик се однесува на прибирање на барања и интерес за финансиска поддршка и кофинансирање од Општина Охрид за 2021

Read more

Јавен повик за субвенционирање на граѓаните за купување велосипеди на подрачјето на општина Охрид во 2020 година

Согласно Програмата за поттикнување на развојот на туризмот на општина Охрид и Програмата за поддршка на локалниот економски развој на

Read more