29/02/2024

селектор

Спорт

Благоја Милевски промовиран за селектор на македонската А репрезентација

Фудбалската федерација на Македонија официјално го промовираше Благоја Милевски за селектор на македонската А репрезентација. На денешната прес-конференција,претседателот на Фудбалската

Read More