Одржана воспитно образовната манифестација „Детски семафор“

На улица „Македонија“, денес, во организација на Општинскиот совет за безбедност во сообраќајот се одржа манифестацијата „Детски семафор“. На натпреварот

Read more

Утре ќе се одржи Општинскиот натпревар „Детски семафор 2018“

Општинскиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата Охрид, согласно програмата за работа, во соработка со Локалната самоуправа, Министерството за

Read more

Проработеа семафорите на булеварот „Св.Наум Охридски“

Денес проработеа семафорите на булеварот „Св. Наум Охридски“, односно на крстосниците кај населбата Рача и Инекс Горица. Поставувањето на овие семафори

Read more