29/02/2024

спортска сала

Охрид

Од утре почнуваат подготовките спортската сала „Билјанини извори“ да стане регионален вакцинален центар

Од утре почнуваат подготовките спортската сала „Билјанини извори“ да стане регионален вакцинален центар по примерот на салата „Борис Трајковски“ во

Read More