Леон Лекоски – талентирано момче кое прераснува во врвен фудбалер

Леон Лекоски важи за еден од најталентираните млади фудбалери во Германија кој има потенцијал да прерасне во врвен фудбалер. Роден

Read more

Академијата на ФФМ овозможува континуиран развој на младите фудбалери

Академијата во рамки на Фудбалската федерација на Македонија нуди можност за концентрација на талентот на едно место и целосно фокусирање

Read more