ИПА – Регион Охрид потпиша Договор за соработка со ХОТАМ

Интернационалната полициска асоцијација (ИПА) – Регион Охрид, деновиве потпиша Договор за деловна соработка со Здружението на хотели, ресторани, кафетерии и

Read more

Озонско чистење на простории – Кико и Марија ДООЕЛ Охрид

Кико и Марија ДООЕЛ Охрид започна со озонско чистење на хотели, апартмани, соби, возила. Доколку сакате брзо и ефикасно чистење,

Read more

Градоначалникот Стојаноски на средба со охридските хотелиери

Градоначалникот на Општина Охрид, Јован Стојаноски денес оствари средба со охридските хотелиери. Целта на средбата беше организацијата на саемските настани

Read more