Градоначалникот Пецаков изврши увид на градежните активности на улицата „Прилепска“ и во Елшани

Градоначалникот Кирил Пецаков, денес, изврши обиколка на градежните активности на улицата „Прилепска“ и во селото Елшани. Активности за изградба на

Read more