Традиционална хуманитарна акција „Даруваме радост за првачињата“

Традиционално и оваа година волонтерите од Клубот на млади при Црвен крст Охрид ја организираат хуманитарната акција „Даруваме радост за

Read more

Волонтерите од Црвен крст Суботица настапија на вториот ден од „Вдиши театар“

Блескав сценски настап на театарската група на волонтерите на Црвен крст Суботица, Србија на вториот ден од Младинскиот аматерски театарски

Read more