17/04/2024
Спорт

Вечерва започнуваат натпреварите од елиминационата фаза на Турнирот „Петровден“ – Мешеишта

Завршија натпреварите по групи од 44-тото издание на Турнирот во мал фудбал „Петровден“ – Мешеишта. Следуваат натпреварите од елиминационата фаза, која започнува вечерва со натпреварите од осминафиналето.

20:30 АСП Пак – Сатеска

21:30 Мешеишта – Милкуз

22:30  Еко Шпар – ЛТХ Леарница

Комплетната елиминациона фаза може да ја следите на: challonge.com/petrovden2018

WebOhrid