ВМРО-ДПМНЕ: Галичица гори веќе неколку дена, а Георгиески никаде го нема!

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид испрати соопштение до медиумите во кое стои:

„Галичица гори веќе неколку дена, а Георгиески никаде го нема!

Каде е Георгиески додека е загрозен Националниот парк?

Георгиески беше да направи увид на опожарена барака само за политички маркетинг, а сега кога вистински треба да се појави се крие.

Дали нема време од предизборното асфалтирање улици и фотографирањето?

Од справувањето со пожарот не видовме дури ни тековно и навремено информирање.

СДСМ и Георгиески се тотално изгубени.

Нема полошо за Охрид од Георгиески и СДСМ.“ – стои во соопштението од ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид.