29/02/2024
Охрид

Времено се затвора автобуската постојка кај зградата Печијаре

Поради зголемената фреквенција на сообраќај, а со цел безбеден и проточен сообраќај, од 17 јули времено ќе биде затворена автобуската постојка на булеварот „Туристичка“ кај зградата Печијаре.

Патниците ќе можат да ја користат автобуската постојката на истиот булевар, кај „Тим Маркет“.