Забрана за движење тешки возила на патниот крак Маврово – Дебар и патниот правец Гостивар – Стража – Кичево

Поради интензивни врнежи од снег во 18:20 часот од превентивни причини се воведува забрана за сообраќај за тешки товарни возила на патниот правец крак Маврово – Дебар и патен правец Гостивар-Стража-Кичево.