21/05/2024
Македонија

Заев: Преку заштеди, до крајот на годината, ќе обезбедиме 5,5 милиони евра за бесплатно болничко лекување

Видео од одговор на пратеничко прашање на премиерот и претседател на СДСМ Зоран Заев ,на 36 седница на Собранието на Република Македонија

https://www.youtube.com/watch?v=Q-66hHzZ9H0