18/04/2024
Македонија

Започна средбата на премиерот на Република Македонија Заев и премиерот на Република Грција Ципрас

Премиерот на Република Македонија, Зоран Заев и премиерот на Република Грција, Алексис Ципрас, денеска во Давос, Швајцарија имаа средба.

Заедничка изјава за медиуми по средбата:

 

https://www.youtube.com/watch?v=2RNynNaoeVA