20/06/2024
Охрид

Збогатен книжниот фонд на Библиотеката

НУ Библиотека „Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

 • „Современа орална и максилофацијална хирургија“ – Џејмс Р. Хуп
 • „Техники за управување со училница“ – Џим Скривенер
 • „Принципи на генетиката“ – Петер Д. Снустад
 • „Менаџмент на човечки ресурси во спортот и рекреацијата“ – Пакианатан Челадурај
 • „Градбени блокови во учењето“ – Џил Џенкинсон
 • „Учебник за тотални протези“ – Артур О. Ран
 • „Наука за изложеноста: Гените, животната средина и политиките за јавното здравје“ – Сара Шостак
 • „Микробиолошко производство на прехранбени состојки, ензими и нутрацевтици“
 • „Применета биокатализа“
 • „Непараметриска статистика за истражување во здравството“ – Марџори А. Пет
 • „Основи на фармакокинетиката“ – Мохсен А. Хедаја
 • „Изведување на одделенска настава“