22/06/2024
Реклами

Железарија „Мајсторче“

Железаријата „Мајсторче“ се наоѓа на улица „Питу Гули“ бр.194 во Охрид.

Железаријата нуди најквалитетна опрема, професионални машини и алати, опрема за санитарија, водовод, ХТЗ опрема, електрика, бои и лакови, мебел за бањи, туш кабини, вентили, батерии, градинарски славини…

Ве очекуваме!

За повеќе информации можете да се обратите на:
телефон 046/ 611 223
email: sibmile@yahoo.com
www.facebook.com/Железарија-Мајсторче