Таневски: Ве повикувам на утрешната трибина на СДСМ во Центарот за култура во Охрид

Во просториите на ОО на СДСМ Охрид денес се одржа прес-конференција, на која говореше претседателот на СДСМ, Лазе Таневски. Таневски

повеќе...

ВМРО-ДПМНЕ: Масовното труење на бездомни кучиња на градскиот плоштад ја згрози јавноста

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид денес одржа прес-конференција пред Општина Охрид, на која говореше портпаролот Перчо Божиновски. „Масовното труење на бездомни кучиња

повеќе...

Нови возила за ЈП „Охридски комуналец“ и ЈП „Нискоградба“

Преку грант на Светска банка, општина Охрид набави четири нови возила за потребите на јавните претпријатија „Охридски комуналец“ и „Нискоградба“.

повеќе...