Се зголемуваат цените на нафтените деривати

Според најновата Одлука на Регулаторната комисија за енергетка на Р.Македонија, од вечерва по полноќ малопродажните цени на нафтените деривати согласно

повеќе...

Нови повисоки цени на горивата

Според најновата Одлука на регулаторната комисија за енергетика на Р.Македонија, од вечерва по полноќ малопродажните цени на нафтените деривати согласно

повеќе...

Од полноќ нови цени на нафтените деривати

Според најновата Одлука на Регулаторната комисија за енергетика на Р.Македонија, од вечерва по поноќ малопродажните цени на нафтените деривати согласно

повеќе...

Цените на горивата без поголеми промени

Според најновата Одлука на Регулаторната комисија за енергетика на Македонија, од вечерва по полноќ малопродажните цени на нафтените деривати согласно

повеќе...

Од полноќ поевтинуваат горивата

Според најновата Одлука на Регулаторната комисија за енергетика на Р.Македонија, од вечерва по полноќ малопродажните цени на нафтените деривати согласно

повеќе...

Ново зголемување на цените на горивата

Според најновата Одлука на Регулаторната комисија за енергетика на Р.Македонија, од вечерва по полноќ малопродажните цени на нафтените деривати согласно

повеќе...

Бензините поевтинуваат, дизелот останува со иста цена

Според најновата Одлука на Регулаторната комисија за енергетика на Р.Македонија, од вечерва по полноќ малопродажните цени на нафтените деривати согласно

повеќе...

ВМРО-ДПМНЕ бара да се преиспита предлог-одлуката за нови цени и проширување на паркинг зоните во Охрид

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид, Сашо Донев упати апел до Градоначалникот на општина Охрид, Јован Стојаноски и до советниците во

повеќе...

Од полноќ поевтини цени на горивата

Според најновата Одлука на Регулаторната комисија за енергетика на Р.Македонија, од вечерва по полноќ малопродажните цени на нафтените деривати согласно

повеќе...

Од полноќ горивата поскапуваат за 2 денари

Според најновата Одлука на Регулаторната комисија за енергетика на Македоонија, од вечерва по полноќ, малопродажните цени на нафтените деривати согласно

повеќе...