28/02/2024
Спорт

10 златни медали за нашите пливачи-кадети на ЛЕН Меѓународниот пливачки митинг „Теута“

Македонската кадетска пливачка репрезентација изминатиов викенд учествуваше на ЛЕН Меѓународниот пливачки митинг „Теута“ во Драч, Албанија.

Нашите пливачи остварија огромен успех, освојувајќи преку 15 медали, од кои 10 златни.

За најдобра пливачка беше прогласена нашата 14 годишна Ева Петровска која ги исплива своите најдобри резултати.

WebOhrid