13/06/2024
Македонија

Централниот караван на „Заедно Напред!“ во тек на денешниот ден ќе биде на средби со граѓани и граѓанска трибина во Аеродром

Денес (29.04.2019, Понеделник), заедничкиот кандидат за претседател Стево Пендаровски и заменик претседателката на СДСМ Радмила Шекеринска, во рамките на караванот „Заедно Напред!“ во 19.30 часот ќе учествуваат на отворена граѓанска трибина во Општина Аеродром (парк Јане Сандански).

Пренос во живо од овој настан ќе може да проследите на веб страницата на СДСМ и на официјалана фејсбук страница на претседателот на СДСМ, Зоран Заев.