17/04/2024
Спорт

ГФК Охрид ќе одигра 4 пријателски пред почетокот на пролетниот дел од сезоната

Екипата на ГФК Охрид Лихнидос во полн ек се подготвува за преостанатиот дел од сезоната. При подготовките за престојната полусезона ќе се одиграат четири контролни натпревари.

ГФК Охрид – Струга Т&Л 

(22.01.2023)

ГФК Охрид – Победа

(28.01.2023)

ГФК Охрид – Брегалница

(01.02.2023)

ГФК Охрид – Работнички

(03.02.2023)


WebOhrid / 14.01.2023 / ГФК Охрид Лихнидос