Hello Travel Охрид ве води во еднодневна посета на Маврово

За оние кои сакаат скијање, снег на различен начин, Hello Travel Охрид наредниот викенд, сабота (03.02.2018 година) и недела (04.02.2018 година) организира еднодневна посета на Маврово. 

Тргнувањето ќе биде во 8:00 часот од СУНА, додека враќањето од Маврово ќе биде во 17:00 часот, по цена од само 450 денари.

Сите оние кои се заинтересирани да си поминат незаборавно во Маврово, може да се јават на телефонот 078 910 442.

Hello Travel Охрид ќе се погрижи да имате еднодневен незаборавен ден во Маврово. Побрзајте, резервирајте на време! Местата се ограничени!

WebOhrid