Избрана граѓанска организација на јавниот повик за финансиска поддршка на граѓанска организација која координира центар на територија на општина Охрид која згрижува и третира деца со атипичен развој

По распишаниот Јавен повик за финансиска поддршка на граѓанска организација која координира центар на територија на Општина Охрид која згрижува деца со атипичен развој, градоначалникот Кирил Пецаков донесе одлука за избор на „Здружението за поддршка и третман на лица со аутистичен спектар и атипичен развој“.

РЕШЕНИЕ ЗА ИЗБОР НА ЗДРУЖЕНИЕ


WebOhrid / 17.02.2022 / Општина Охрид