18/04/2024
Охрид

Изложба на подводни фотографии на Нуркачкиот Клуб „Амфора“

Повеќе од дваесетина подводни фотографии од живиот свет на Охридското Езеро, денес, се поставени на Градскиот плоштад. На фотографиите, што се дело на нуркачкиот клуб „Амфора“, може да се види дел од подводниот свет на Охридското Езеро.

Изложбата е дел од одбележувањето на „Денот на Езерото“, а финансиски е поддржана од општина Охрид.