21/06/2024
Охрид

Изложби во чест на Св.Климент – Патрон на градот Охрид

Во  рамки на чествувањата посветени на Св. Климент – Патрон на градот Охрид, во  изложбениот салон при НУ Центар за Култура „Григор Прличев“ беше отворена  традиционалната изложба на  Фото Клуб – Охрид. Веднаш потоа во Галеријата при установата  беше отворена изложба на дела од учениците од ОСУ „Св. Климент Охридски“.

Sv_Kliment_patronen_praznik_081222001Sv_Kliment_patronen_praznik_081222002Sv_Kliment_patronen_praznik_081222003


WebOhrid / 08.12.2022 / Општина Охрид