14/06/2024
Охрид

Крводарителска акција „Биди човечен“ во рамки на Неделата на Црвениот крст

Во рамки на одбележување на Неделата на Црвениот крст под мотото „БИДИ ЧОВЕЧЕН“, Црвен крст Охрид во соработка со Службата за трансфузиона медицина-Охрид, на 10.05.2022 г. (вторник) од 10-14 ч. на Факултетот за туризам и угостителство, ќе организира крводарителска акција на која својата хуманост, дарувајќи крв можат да ја искажат студентите, наставниот кадар и вработените на факултетите во Охрид, но и секој заинтересиран наш сограѓанин.


WebOhrid / 06.05.2022 / Црвен крст Охрид