05/03/2024
ДебрцаСпорт

Ланч бар Пиколо и Пекара Лихнида ќе играат во финалето од Турнирот во мал фудбал „Петровден“ – Мешеишта 2021

Вечерва во 22:00 часот ќе се игра финалниот натпревар на Турнирот во мал фудбал „Петровден“ – Мешеишта, помеѓу екипите на Ланч бар Пиколо и Пекара Лихнида.

Претходно, во 21:00 часот, во натпреварот за трето место ќе играат екипите на Инсомниа и Ресторан Бриони.

12.07.2021 Понеделник

⚽ Натпревар за 3то место 🥉

Инсомниа – Ресторан Бриони

 

⚽ ФИНАЛЕ 🏆

Ланч бар Пиколо – Пекара Лихнида