18/05/2024
Македонија

„Летна кампања 2020“-Безбедноста на прво место!#ВОЗИОДГОВОРНО

Биди совесен и одговорен учесник во сообраќајот! Животот е еден, животот е највреден затоа чувај го! Вози одговорно е пораката која РСБСП и МВР од Битола ја испратија до учесниците во сообраќајот.