Михаил Трендафилов-Нанче: Не дозволувајте да ве мамат!

„30 години да те мамат и да веруваш дека за нив ќе гласаш?! Докторите си се убави луѓе, ама товар имаат одозгора ставен и од едната и од другата партија – НА НЕЧЕСНОСТ!“ – истакна Михаил Трендафилов-Нанче, кандидат за градоначалник на Охрид од Граѓанско демократската унија (ГДУ).