17/04/2024
Охрид

На 2-ри ноември „Секс, лаги и љубомора“ повторно во Центарот за култура

По барање на публиката хит-претставата „Секс, лаги и љубомора“ повторно ќе се прикажува на репертоарот на Охридскиот театар во среда (02.11.2022) со почеток во 20:00 часот. Влез 200 денари.

Напомена: Билетите се пуштаат на билетара во понеделник (31.10.2022) од 10:00 – 20:00 часот.

Резервации за претставата не се примаат и се продаваат само на билетара по принцип „прв дојден – прв услужен“.


WebOhrid / 30.10.2022 / НУЦК „Григор Прличев“ Охрид