18/05/2024
Охрид

Нарушен јавен ред и мир на ул. „Димитар Влахов“ во Охрид

На 04.10. во 01,20 часот, на улицата „Димитар Влахов“ во Охрид, нарушен е јавниот ред и мир со физички напад извршен од страна на три лица: Д.С.,А.П. и А.М., врз Д.Ѓ.(26), сите од Охрид.

По целосно документирање на настанот, СВР Охрид против напаѓачите ќе поднесе соодветна пријава.